(+31)6 - 21 87 36 54 info@vikingbrothers.nl

MEET THE BROTHERS

“Walk the walk, Talk the talk – We don’t stop when we’re tired, We stop when we’re done!”

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TRISTAN EISANK

Ik ben opgeleid als bewegingswetenschapper aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Na Fontys heb ik de PT opleiding gevolgd aan de AALO te Nijmegen. Daarnaast nog meerdere cursussen gevolgd voor mijn specialisatie in hypertrofie (spiergroei) en voeding.

Mijn eigen sport achtergrond is wedstrijdzwemmen (nederlandse top) voetbal en vechtsport (boksen). Met ontzettend veel passie en liefde heb ik er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te begeleiden en hun doel te behalen. Of dit nu afvallen is, spiermassa kweken of “simpelweg” fit worden. Voor resultaat te behalen ben je bij mij aan het juiste adres.

Klanten zien mij als een brok energie. Ik ben ontzettend gemotiveerd en verwacht dit ook van mijn klanten. Naast de fun die natuurlijk belangrijk is tijdens het trainen is een ding nog veel belangrijker en dat is RESULTAAT. Ik zorg voor een stok achter de deur, een helpende hand waar nodig maar vooral dat we SAMEN ervoor knokken om zsm je doel te behalen.

AARON EISANK

Aaron Eisank; fysiotherapie gestudeerd en ondertussen al 5 jaar werkzaam als personal trainer en lifestyle coach!
Zelf doe ik al jaren lang topsport. Begonnen als wedstrijdzwemmer, 14 voudig Nederlands kampioen geweest. En nu actief bodybuilder (A- atleet), in 2016 4e geworden op de Nederlandse kampioenschappen in de -100kg klasse! Ik leef en adem sport al zo lang als dat ik mij kan herinneren.

Mensen in de breedste zin van het woord HELPEN om hun sportieve/gezondheid doelen te behalen is mijn missie! Ik ben zeer gedreven, enthousiast en energiek, en heb een NO PAIN, NO GAIN mentaliteit! Dit verwacht ik ook van mijn klanten.

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!