(+31)6 - 21 87 36 54 info@vikingbrothers.nl

– Dion –

Samen sterk

Tristan staat voor mij gelijk aan een levensveranderaar, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje,, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn klanten – zelfs buiten de trainingen om.

Hij is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer je in de hectiek van het dagelijkse leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk. Hij is een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat, je werkt SAMEN aan doelstellingen en bent SAMEN trots op goede resultaten.

Tristan is voor mij een trainer, waardoor ik sterker, positiever en gezonder in het leven sta. Wil jij nou ook eindelijk eens echt de knop om zetten? Dan adviseer ik je om nu nog contact op te nemen. Dit zal waarschijnlijk een van de beste beslissingen zijn die je ooit voor jezelf kunt nemen.

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!