(+31)6 - 21 87 36 54 info@vikingbrothers.nl

-Peter-

Verjaardagscadeau

Ik heb Tristan ongeveer een jaar geleden leren kennen als een uitbundige trainingspartner die andere sportcollega’s kapot liet gaan met relatief weinig gewicht. Ik was toen net begonnen met fitness en had dmv Youtube enig idee hoe een oefening uitgevoerd moest worden. Hun zo bezig te zien deed mee beseffen dat ik iets niet goed deed en ik begon met een schuin oog op te letten naar tips.

Mijn vriendin, opmerkzaam als zij was, heeft Tristan aangesproken en een 6 lessenpakket afgesproken voor mijn verjaardag in februari. In iedere les kwam een spiergroep aan bod (Rug, Quadriceps, Armen, Borst, Schouders en Hamstrings) en probeerde hij al zijn kennis mbt voeding, rust en motivatie te delen.

De eerste kennismaking was dan ook even wennen. Tristan is onwijs gemotiveerd om je resultaat te laten behalen. (Ik ben 1,97 en woog 80 kilo, ik wilde naar 90 kilo) Zijn oefeningen zijn totaal het tegenovergestelde in vergelijking met wat ik iedereen in de sportschool zie doen. Hij laat me focussen op het bewegen van de spier (en hoe je smokkelen vermijdt), zowel verkort tot maximaal verlengt en leerde me dat gewichten niet het belangrijkste is.

Na een paar sessies met Tristan, was mijn grens verlegd. Door zijn motivatie en vertrouwen durfde ik enorm diep te gaan. Na de 6 lessen, waarin hij zijn passie heeft overgebracht, ben ik alleen verder gegaan. Nu 7 maanden verder en heb ik mijn streefgewicht gehaald. Ik heb Tristan al vaak aanbevolen aan kennissen. Hij is een vat kennis en heeft oneindig veel energie die erg aanstekelijk is. Iedereen die gemotiveerd is om te sporten wordt na een paar uur met Tristan een trainingsbeest!

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!