(+31)6 - 21 87 36 54 info@vikingbrothers.nl

VIKING BROTHERS

INCREDIBLE STORIES OF REAL SUCCESS

VIKING BROTHERS SUCCESSVERHALEN

Na een paar minuten tijdens de persoonlijke intake bij hem thuis was duidelijk dat hier iemand tegenover me zat die personal training niet als werk had, maar als passie.

Joris, van 22% vet naar 11% vet

Aaron is iemand die je ver voorbij je eigen grenzen pusht.

Hij begon met me alles aan te leren, om een oefening op juiste manier te leren doen,want 80 procent wat je denkt dat je goed doet,is waardeloos.

Sjoerd, 10 kg kwijt in 2 maanden

Tristan is een trainer die je het gevoel geeft dat je niet zomaar een nummertje bent maar dat je er echt toe doet. Ook buiten de trainingen om is hij met je bezig en zorgt hij voor alle hulp waar die nodig is!

Dion, van 78kg naar 89kg

Ik heb Tristan ongeveer een jaar geleden leren kennen als een uitbundige trainingspartner die andere sportcollega’s kapot liet gaan met relatief weinig gewicht.

Peter, van 80kg naar 90kg

Heel veel nieuwe inzichten.
Onder andere optimale verkorting en verlenging van de spiervezels, dropsets en midrange motion kwamten voorbij. Na jarenlange trainingservaring nog ontzettend veel nieuwe dingen geleerd.

Rob, borst training

In voorbereiding naar mijn wedstrijd atlascap2017 vandaag een zeer intensieve chest workout morgen ervaren door Tristan gebaseerd op het mi40 trainingsprincipe.

Jaap, losse vikingtrainer voor een wedstrijdatleet

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!