(+31)6 - 21 87 36 54 info@vikingbrothers.nl

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!

Wil jij weten hoe je zo effectief en snel mogelijk je doel kunt behalen? Wil je niet langer doelloos in de gym staan maar precies weten welke oefeningen je moet doen, om jouw droom lichaam te realiseren? Ben je op een plateau beland en wil je graag weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je dit plateau iedere keer weer keihard kunt doorbreken? Dan is de deze introductie maand uitermate geschikt voor jou.

Wat doet het programma:

In 30 dagen tijd introduceren wij je in de beste manier om spiermassa op te bouwen. Wij geven je alle tools en trainingen om ervoor te zorgen dat je na deze maand precies weet wat er voor nodig is om zo snel mogelijk spiermassa te genereren.

2 x per week begeleiding 1 op 1 (8 trainingen totaal)

Coaching op het gebied van voeding

Wekelijks meetmoment

Je weet heel goed wat je wilt en je bent bereid een commitment met je zelf aan te gaan om 90 dagen lang alles te geven wat er in je zit om jouw doel te behalen. Om met ons te kunnen werken moet je brutaal eerlijk zijn naar jezelf en naar ons, zodat wij samen ervoor kunnen zorgen dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Wat doet het programma:

In 90 dagen tijd werken we naar keiharde resultaten toe. Dit programma is niet bedoeld om er wijzer op te worden en pas na het programma echt te gaan beginnen. Nee, dit programma is gemaakt zodat je vanaf dag 1 effectiever leert trainen en niks anders doet dan resultaten behalen. Je gaat het vetpercentage halen waar je nooit van had durven dromen. Je gaat spiermassa opbouwen waarvan je dacht dat het nooit haalbaar was.

3 maanden 2 x per week (24 trainingen) of 3 x per week (36 trainingen)

Wekelijks wegen

Voedingsschema

24/7 support

Wil jij een grote doorbraak maken zowel fysiek als mentaal en emotioneel? Ben jij bereid alles op alles te zetten om binnen 180 dagen ook 180 graden gedraaid te zijn? Informeer dan naar het totale transformatie programma want dit is niet voor iedereen weg gelegd.

Wat doet het programma:

In 180 dagen tijd zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn. Je zult een expert in de sportschool zijn, met een droomlichaam door het leven gaan, mentaal sterk. Je hebt van het moment dat je opstaat tot je gaat slapen energie voor 10 en zult je leven en je business tot het hoogste niveau ooit gaan tillen.

6 maanden 2 x per week (48 trainingen) of 3 x per week (72 trainingen)

Wekelijks wegen

Voedingsschema

24/7 support

Schrijf je in en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Wij leiden je rond in ons VIKING GYM
en laten je ervaren wat VIKING BROTHERS jou kan bieden.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG t/m VRIJDAG – 08:00 / 22:00
ZATERDAG & ZONDAG – 09:00 / 15:00

VIKING BROTHERS

WE DON’T STOP WHEN WE’RE TIRED, WE STOP WHEN WE’RE DONE!