PERSONAL TRAINING

become a better version of yourself

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid.

We gaan met jou om tafel om jouw doelen te bespreken. Wat wil je graag bereiken? Waarom is dit nog niet eerder gelukt? Vervolgens maken we zowel een op maat gemaakt trainings- als voedingsschema.

Dit houden we dan ook zo simpel mogelijk, geen nonsense dieet producten en vooral geen crashdieet. We leren jou de beste technieken in een sportschool met een echte groepsdynamiek, je staat er zeker niet alleen voor. Zodra je een traject bij ons hebt afgerond weet je precies hoe jij je vernieuwde levensstijl kan volhouden en nieuwe doelen kunt aanpakken.

Lifestyle coaching

Iets anders?

Losse les pt, 60min.

Weet je nog niet zeker of personal training iets voor jou is of wil je je techniek verbeteren?
Maak gebruik van een losse les PT.

Losse les pt, 30min.

Houd je van kort en krachtig? Een half uur trainen onder begeleiding van een personal trainer is ook mogelijk.

DUO PT

Train samen met een vriend, collega of partner onder begeleiding van een personal trainer.

Online Coaching

De support van een coach maar dan anders

Nadat jouw persoonlijke wensen zijn besproken bij een intake gesprek kun jij inloggen op onze app. Via deze app kun jij aan de slag met jouw voedingsplan en persoonlijk trainingsplan. Je staat er niet alleen voor, samen met jou zijn er mede sporters die een soortgelijk traject aangaan. Deel jouw ervaringen, vragen en progressie in de online coaching groep, een afgeschermde Facebookgroep waar jullie allemaal in contact staan.

 

Online coaching is geschikt voor iedereen of je nu student, drukke ouder of ondernemer bent.

Klaar voor een nieuwe start? Meld je nu aan!

Inhoud pakketten

INTAKE GESPREK

Tijdens het intake gesprek wordt er gekeken naar de doelstelling van jou als klant en een plan van aanpak opgesteld. Door een aantal vragen te stellen krijgen wij een beeld van hoe jij als persoon bent, wat je sterke en zwakke punten zijn. We zullen ook jouw huidige voeding en gewoontes bespreken, vanuit dit gesprek is het ook belangrijk om te kijken of we een goede match voor jou zijn.

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Tijdens het samenstellen van een persoonlijk voedingsplan wordt je huidige voedingspatroon onder de loep genomen. We berekenen hoeveel calorieën jij nodig hebt en in welke verhouding van macro en micro nutriënten.

PERSOONLIJK TRAININGSPLAN

Tijdens het samenstellen van een persoonlijk trainingsplan kijken wij naar welke vorm van training het beste aansluit bij jouw doelen. Dit is sterk afhankelijk of je een beginner of gevorderde bent. Hoeveel sets? Hoeveel herhalingen? Welke oefeningen? Welk gewicht? Allemaal vragen die wij voor je invullen.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 personal trainingssessies. Tijdens deze sessies gebeurd het echte werk, na jouw training ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Samen halen we alles eruit wat er in zit.

PERSOONLIJKE APP

In de app vind je een volledig aan jou aangepaste voedingsschemaʼs, trainingsschemaʼs en je resultaten.

CONTACTMOMENTEN

Tijdens de contactmomenten wordt er gekeken hoe het met je gaat, wat gaat goed en wat gaat minder goed. Al jouw vragen kunnen dan beantwoord worden. Het kan ook zijn dat je voedingsschema of trainingsschema moet worden aangepast. Ook is dit het moment waar we een progressie foto maken, zo kunnen wij namelijk het beste zien of jij vooruit bent gegaan.

24/7 CONTACT WHATSAPP

Je bent in de winkel maar weet niet zeker of de yoghurt nu zonder suiker of zonder vet moest zijn? Je bent gedemotiveerd en je zoekt nieuwe motivatie? Allemaal redenen om even contact op te zoeken met jouw personal trainer.

Ontmoet de coaches

Aaron Eisank

Hij heeft 8 jaar ervaring als personal trainer met een achtergrond in de fysiotherapie wereld. Met zijn brede kennis traint hij zowel starters als professionele atleten. Aaron heeft zelf aan 3 bodybuilding competities meegedaan.

Tristan Eisank

Tristan heeft 6 jaar ervaring als personal trainer. Hij staat er om bekend dat hij jou verder doet pushen dan je ooit bent gegaan. Leren van Tristan is een gegarandeerd succes, op wat voor een niveau dan ook. Met zijn grote passie voor kickboxen daagt hij je graag uit op de pads.

nieuwe trainer2

Samantha Peeters

Na 2 jaar zelf het pad bewandeld te hebben staat ze nu te springen om jou te begeleiden zodat jij jouw doelen kunt behalen. Ze weet precies wat er voor nodig is om je levensstijl aan te passen en dit vol te houden!

ONDER DE INDRUK VAN ONZE KANJERS? BEKIJK NOG MEER RESULTATEN!

Samantha

Samantha

Samantha +6 KG STERKER & FITTER Een transformatie waar je u tegen mag zeggen! In twaalf weken is het Samantha gelukt om niet alleen vetmassa kwijt te raken, maar ook nog eens 6KG spiermassa op te bouwen. Dit resulteert in een strak lichaam waar Samantha altijd van...

Lotte

Lotte

Lotte -10 KG SLANKER, FITTER & BACK ON TRACK Lotte heeft het geflikt! in 12 weken is zij 10 kg afgevallen. Doordat zij sterker is geworden en spiermassa is aangekomen heeft ze een mooie shape ontwikkeld. Dit door middel van een full body trainingsschema met...

Petchino

Petchino

Petchino -27 KG LICHTER, STERKER EN ZELFVERZEKERD Er is geen tweede persoon die Jim begeleid heeft die zo nauwkeurig zijn adviezen heeft nageleeft. Dit heeft dan ook tot een mega transformatie toegewerkt! From obese to beast -27 KG. In dit proces heeft hij zijn...

Glenn

Glenn

Glenn 0KG afvallen, wel verschil! GOEDE VOEDING, STERKER LICHAAM   Glenn is een mooi voorbeeld om aan te tonen dat het gewicht “niks” zegt. Deze topper heeft onder begeleiding van Jim +/- 8 % vet verloren en tegelijkertijd spiermassa opgebouwd. Zijn gewicht is...