PERSONAL TRAINING

become a better version of yourself

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid.

We gaan met jou om tafel om jouw doelen te bespreken. Wat wil je graag bereiken? Waarom is dit nog niet eerder gelukt? Vervolgens maken we zowel een op maat gemaakt trainings- als voedingsschema.

Dit houden we dan ook zo simpel mogelijk, geen nonsense dieet producten en vooral geen crashdieet. We leren jou de beste technieken in een sportschool met een echte groepsdynamiek, je staat er zeker niet alleen voor. Zodra je een traject bij ons hebt afgerond weet je precies hoe jij je vernieuwde levensstijl kan volhouden en nieuwe doelen kunt aanpakken.

Lifestyle coaching

Iets anders?

Losse les pt, 60min.

Weet je nog niet zeker of personal training iets voor jou is of wil je je techniek verbeteren?
Maak gebruik van een losse les PT.

Losse les pt, 30min.

Houd je van kort en krachtig? Een half uur trainen onder begeleiding van een personal trainer is ook mogelijk.

DUO PT

Train samen met een vriend, collega of partner onder begeleiding van een personal trainer.

Online Coaching

De support van een coach maar dan anders

Nadat jouw persoonlijke wensen zijn besproken bij een intake gesprek kun jij inloggen op onze app. Via deze app kun jij aan de slag met jouw voedingsplan en persoonlijk trainingsplan. Je staat er niet alleen voor, samen met jou zijn er mede sporters die een soortgelijk traject aangaan. Deel jouw ervaringen, vragen en progressie in de online coaching groep, een afgeschermde Facebookgroep waar jullie allemaal in contact staan.

 

Online coaching is geschikt voor iedereen of je nu student, drukke ouder of ondernemer bent.

Klaar voor een nieuwe start? Meld je nu aan!

Inhoud pakketten

INTAKE GESPREK

Tijdens het intake gesprek wordt er gekeken naar de doelstelling van jou als klant en een plan van aanpak opgesteld. Door een aantal vragen te stellen krijgen wij een beeld van hoe jij als persoon bent, wat je sterke en zwakke punten zijn. We zullen ook jouw huidige voeding en gewoontes bespreken, vanuit dit gesprek is het ook belangrijk om te kijken of we een goede match voor jou zijn.

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Tijdens het samenstellen van een persoonlijk voedingsplan wordt je huidige voedingspatroon onder de loep genomen. We berekenen hoeveel calorieën jij nodig hebt en in welke verhouding van macro en micro nutriënten.

PERSOONLIJK TRAININGSPLAN

Tijdens het samenstellen van een persoonlijk trainingsplan kijken wij naar welke vorm van training het beste aansluit bij jouw doelen. Dit is sterk afhankelijk of je een beginner of gevorderde bent. Hoeveel sets? Hoeveel herhalingen? Welke oefeningen? Welk gewicht? Allemaal vragen die wij voor je invullen.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 personal trainingssessies. Tijdens deze sessies gebeurd het echte werk, na jouw training ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Samen halen we alles eruit wat er in zit.

PERSOONLIJKE APP

In de app vind je een volledig aan jou aangepaste voedingsschemaʼs, trainingsschemaʼs en je resultaten.

CONTACTMOMENTEN

Tijdens de contactmomenten wordt er gekeken hoe het met je gaat, wat gaat goed en wat gaat minder goed. Al jouw vragen kunnen dan beantwoord worden. Het kan ook zijn dat je voedingsschema of trainingsschema moet worden aangepast. Ook is dit het moment waar we een progressie foto maken, zo kunnen wij namelijk het beste zien of jij vooruit bent gegaan.

24/7 CONTACT WHATSAPP

Je bent in de winkel maar weet niet zeker of de yoghurt nu zonder suiker of zonder vet moest zijn? Je bent gedemotiveerd en je zoekt nieuwe motivatie? Allemaal redenen om even contact op te zoeken met jouw personal trainer.

Ontmoet de coaches

Aaron Eisank

Hij heeft 8 jaar ervaring als personal trainer met een achtergrond in de fysiotherapie wereld. Met zijn brede kennis traint hij zowel starters als professionele atleten. Aaron heeft zelf aan 3 bodybuilding competities meegedaan.

Tristan Eisank

Tristan heeft 6 jaar ervaring als personal trainer. Hij staat er om bekend dat hij jou verder doet pushen dan je ooit bent gegaan. Leren van Tristan is een gegarandeerd succes, op wat voor een niveau dan ook. Met zijn grote passie voor kickboxen daagt hij je graag uit op de pads.

Jim Pfeifer

Jim Pfeifer

Jim heeft 4 jaar ervaring als Personal trainer en wordt gedreven door zijn eigen ervaring met gewichtsverlies van maar liefst 40 kg! Jim heeft een groot inlevingsvermogen en helpt jou succesvol je train- en je voeding gewoontes om te zetten. Ga samen met Jim de uitdaging aan en transformeer jouw lichaam!

Dylano Diemant

Bij Dylano kun je zowel terecht voor personal training als bootcamp lessen! Wat jouw doel ook is, Dylano verdiept zich in iedere klant om het beste resultaat te behalen. Heb jij zin om flink te zweten met een geintje hier en daar? Dan ben je bij hem aan het juiste adres.

ONDER DE INDRUK VAN ONZE KANJERS? BEKIJK NOG MEER RESULTATEN!

Tessa

Tessa

Tessa -11,4KG LICHTER, FITTER EN STERKER! Tessa heeft een gepersonaliseerd voedingsschema aangehouden van twaalf weken. Buiten dit schema om is zij actief gebleven door home workouts uit te oefenen. Het is haar gelukt om maar...

Prismeldy

Prismeldy

Prismeldy – 11 KG VETMASSA! LICHTER, FITTER EN STERKER! Voordat Prismeldy aan haar personal training traject begon, kookte ze wel gezond maar lette ze niet op haar kcal inname. Samen met Aaron als haar coach ging ze aan de slag met een full body schema dat ze 4...

Guilermo

Guilermo

Guilermo + 6 KG SPIERMASSA BREDER, STERKER EN ZELFVERZEKERD Voordat Guilermo aan zijn personal training traject begon lette hij niet op zijn voeding en ging hij nooit naar de sportschool. Zijn startgewicht was 53 kg met zijn doel om aan te komen was het belangrijk dat...

Zinho

Zinho

Zinho - 47 KG VETMASSA LICHTER, STERKER EN VITALER Zinho heeft dit top resultaat weten te bereiken door keihard te zweten in de gym en goed op zijn voeding te letten. Wat heeft hij er aan overgehouden? Een hele andere mindset, een gezond en fit lichaam en een totaal...