Before

After

Bas

– 10 KG VETMASSA

LIGHTER, STRONGER AND CONFIDENT

Om dit resultaat te bereiken heeft Bas flink zijn best gedaan. Hij heeft een keer per week personal training gevolgd voor een traject van vijf maanden. Vervolgens heeft hij nog eens vijf maanden maar liefst zes keer in de week full body workouts gevolgd. De meeste focus lag op de oefeningen met de juiste houding uitvoeren en vooral zwaarder trainen zodra zijn lichaam er klaar voor was! Ook heeft hij zijn hele voeding op de schop gegooid zodat hij precies at wat nodig was om af te vallen maar vooral ook zijn spieren te voeden. Geen maaltijdvervangers en geen crashdieet! Bas weet nou precies hoe hij verder kan gaan om zijn doel te bereiken, niet alleen maar vet verbranden maar ook nog eens spierbouw realiseren. Dit resultaat is behaald in de eerste tien weken van zijn traject.

WHY DID YOU DECIDE TO JOIN THE VIKING'S GYM?

Ik deed al een tijd niks meer aan sport en ik werd steeds zwaarder. Twee van mijn vrienden trainden al bij de Viking Gym en uiteindelijk heb ik me laten overhalen om mee te gaan voor een kennismakings PT les. Het beviel me meteen al zo goed dat ik direct een abonnement afsloot. De sfeer en de mensen hebben me bij de Viking Gym echt thuis doen voelen en ik heb er met veel plezier gesport.

WHAT DID YOU LIKE MOST ABOUT THE COACHING?

De continue begeleiding, ik kwam dagelijks in de gym en mijn PT’er was er ook dagelijks. Elke dag kwam hij even naar me toe voor een check-up, hoe gaat het met je, gaat het goed met je voeding, hoe zit het met je nachtrust? Echt een stok achter de deur waardoor ik uiteindelijk mijn resultaat heb kunnen bereiken.

HOW DO YOU FEEL SINCE STARTING WITH THE NUTRITION PLAN?

Ik voel me een stuk zelfverzekerder en fitter. Ook heb ik meer kennis en vaardigheden opgedaan waardoor ik ieder moment weer zelfstandig kan gaan trainen en precies weet wat ik met mijn voeding moet doen om spiermassa aan te komen of vetmassa kwijt te raken. Fitness is nu echt een deel van mijn leven geworden en ik zou niet meer zonder kunnen!

IMPRESSED BY THESE CHAMPS? SEE MORE RESULTS!

Samantha

Samantha

Samantha +6 KG STRONGER & MORE FIT A transformation to be proud of! In twelve weeks Samantha did not only lose fat, but also gained 6KG muscle mass! This resulted in the toned body that Samantha has always dreamed of. Proud of you!

Lotte

Lotte

Lotte -10 KG LIGHTER AND MORE FIT Lotte did it! Within 12 weeks she lost 10 KG. Because she became stronger and gained muscle mass, she got in great shape. With help from a full body training schedule and a tailor-made nutrition plan made by her trainer Jim she transformed herself.

Petchino

Petchino

Petchino -27 KG LICHTER, STRONGER AND CONFIDENT There is no other person that Jim trained that has been this thorough if following his advice, and it shows! He has gone through a huge transformation! From obese to beast -27KG. During this process he...