Before

After

Eric

– 14 KG VETMASSA!

LIGHTER, FITTER AND STRONGER!

Op het moment dat ik het intakegesprek had met Tristan, kon ik me nog niet voorstellen dat we in het gegeven tijdsbestek, zo snel resultaten konden boeken. Het duurde niet al te lang voordat ik al genoeg afgevallen was om me meer comfortabel te voelen. Mijn doel hebben we dan ook met het uiteindelijke resultaat voor 100% behaald. Je went al snel aan je nieuwe lichaam, maar ik heb nu de kennis en de tools om zelf aan de slag te gaan. The sky is the limit!

WHY DID YOU DECIDE TO JOIN THE VIKING'S GYM?

Nadat ik zag hoe een vriendin en haar familie erop vooruit gingen, wist ik dat ik goed zou zitten bij de Viking Brothers voor mijn personal training. Het duurde even voordat ik ook echt de knoop doorhakte, maar het is altijd het moeilijkste om te beginnen. Door het samen met een trainer te doen, is het ook makkelijker om vol te houden. Het was voor mij het belangrijkste om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en lekker in mijn vel te kunnen zitten maar ik had ook totaal geen beeld bij hoe ik de oefeningen moest uitvoeren.

WHAT DID YOU LIKE MOST ABOUT THE COACHING?

Kort gezegd kan ik zeker niet klagen over de begeleiding van Tristan. Als er iets is kan je hem altijd appen of bellen. Of het nou gaat over eten, een oefening of je volgende pt training. Er word altijd zsm gereageerd. Tijdens de training word er bij elke oefening gekeken of je hem goed uitvoert. Zo niet, word je gecorrigeerd. Oefeningen worden daarbij ook voor de hand goed gedemonstreerd.

HOW DO YOU FEEL SINCE STARTING WITH THE NUTRITION PLAN?

Ik ben ongelooflijk trots op het resultaat en het feit dat het alleen maar nóg beter word vanaf hier, is ook nog eens super motiverend. Ik weet wat ik moet eten, hoeveel ik moet eten, snap hoe belangrijk voldoende slaap is en weet hoe je oefeningen moet uitvoeren. Het kost wat, maar het is het echt dubbel en dik waard. Nogmaals bedankt Tris! You’re a life changer.

IMPRESSED BY THESE CHAMPS? SEE MORE RESULTS!

Samantha

Samantha

Samantha +6 KG STRONGER & MORE FIT A transformation to be proud of! In twelve weeks Samantha did not only lose fat, but also gained 6KG muscle mass! This resulted in the toned body that Samantha has always dreamed of. Proud of you!

Lotte

Lotte

Lotte -10 KG LIGHTER AND MORE FIT Lotte did it! Within 12 weeks she lost 10 KG. Because she became stronger and gained muscle mass, she got in great shape. With help from a full body training schedule and a tailor-made nutrition plan made by her trainer Jim she transformed herself.

Petchino

Petchino

Petchino -27 KG LICHTER, STRONGER AND CONFIDENT There is no other person that Jim trained that has been this thorough if following his advice, and it shows! He has gone through a huge transformation! From obese to beast -27KG. During this process he...