Before

After

Guilermo

+ 6 KG SPIERMASSA

BREDER, STERKER EN ZELFVERZEKERD

Voordat Guilermo aan zijn personal training traject begon lette hij niet op zijn voeding en ging hij nooit naar de sportschool. Zijn startgewicht was 53 kg met zijn doel om aan te komen was het belangrijk dat hij ging wennen aan een fatsoenlijk eetschema.
De eerste twee maanden volgde Guilermo een full body trainingsschema waar hij twee keer in de week personal training volgde. Hierna is hij overgestapt naar drie keer in de week personal training, hij begon namelijk de progressie te zien en wilde nog sneller groeien! De focus lag vooral op het correct uitvoeren van de oefeningen en rustig gewicht opbouwen. En het resultaat mag er wezen!

WAAROM BESLOOT JIJ JE AAN TE MELDEN BIJ DE VIKING GYM?

Nadat ik een ongeluk heb gehad en in het ziekenhuis heb gelegen was ik best veel kilo’s afgevallen en hier wilde ik graag wat aan doen. Ook had ik minder kracht in mijn spieren waar ik in het dagelijks leven flink last van had en ik wilde dit graag verbeteren. Vervolgens ben ik uitgenodigd om bij de Viking Gym te komen sporten, dit was voor mij wel een grote drempel vanwege mijn onzekerheid maar door de progressie die ik boekte tijdens het trainen was het mentaal ook prettig om te gaan sporten.

WAT VOND JE HET PRETTIGSTE AAN DE COACHING?

Dat je leert hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren en welke spieren je met welke oefening doet trainen. Ook vond ik het fijn dat we een goed schema in elkaar hadden gezet waar ik mij aan kon houden en dat we de personal training lessen flexibel konden inplannen.

HOE VOEL JIJ JE SINDS JE BIJ ONS BENT BEGONNEN?

Veel zelfverzekerder omdat ik ben bijgekomen en meer spieren heb gekregen, hierdoor voel ik mij prettiger in mijn vel en heb ik goede zin.

ONDER DE INDRUK VAN ONZE KANJERS? BEKIJK NOG MEER RESULTATEN!

Tessa

Tessa

Tessa -11,4KG LICHTER, FITTER EN STERKER! Tessa heeft een gepersonaliseerd voedingsschema aangehouden van twaalf weken. Buiten dit schema om is zij actief gebleven door home workouts uit te oefenen. Het is haar gelukt om maar...

Prismeldy

Prismeldy

Prismeldy – 11 KG VETMASSA! LICHTER, FITTER EN STERKER! Voordat Prismeldy aan haar personal training traject begon, kookte ze wel gezond maar lette ze niet op haar kcal inname. Samen met Aaron als haar coach ging ze aan de slag met een full body schema dat ze 4...

Zinho

Zinho

Zinho - 47 KG VETMASSA LICHTER, STERKER EN VITALER Zinho heeft dit top resultaat weten te bereiken door keihard te zweten in de gym en goed op zijn voeding te letten. Wat heeft hij er aan overgehouden? Een hele andere mindset, een gezond en fit lichaam en een totaal...