Before

After

Guilermo

+ 6 KG SPIERMASSA

BREDER, STERKER EN ZELFVERZEKERD

Voordat Guilermo aan zijn personal training traject begon lette hij niet op zijn voeding en ging hij nooit naar de sportschool. Zijn startgewicht was 53 kg met zijn doel om aan te komen was het belangrijk dat hij ging wennen aan een fatsoenlijk eetschema.
De eerste twee maanden volgde Guilermo een full body trainingsschema waar hij twee keer in de week personal training volgde. Hierna is hij overgestapt naar drie keer in de week personal training, hij begon namelijk de progressie te zien en wilde nog sneller groeien! De focus lag vooral op het correct uitvoeren van de oefeningen en rustig gewicht opbouwen. En het resultaat mag er wezen!

WAAROM BESLOOT JIJ JE AAN TE MELDEN BIJ DE VIKING GYM?

Nadat ik een ongeluk heb gehad en in het ziekenhuis heb gelegen was ik best veel kilo’s afgevallen en hier wilde ik graag wat aan doen. Ook had ik minder kracht in mijn spieren waar ik in het dagelijks leven flink last van had en ik wilde dit graag verbeteren. Vervolgens ben ik uitgenodigd om bij de Viking Gym te komen sporten, dit was voor mij wel een grote drempel vanwege mijn onzekerheid maar door de progressie die ik boekte tijdens het trainen was het mentaal ook prettig om te gaan sporten.

WAT VOND JE HET PRETTIGSTE AAN DE COACHING?

Dat je leert hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren en welke spieren je met welke oefening doet trainen. Ook vond ik het fijn dat we een goed schema in elkaar hadden gezet waar ik mij aan kon houden en dat we de personal training lessen flexibel konden inplannen.

HOE VOEL JIJ JE SINDS JE BIJ ONS BENT BEGONNEN?

Veel zelfverzekerder omdat ik ben bijgekomen en meer spieren heb gekregen, hierdoor voel ik mij prettiger in mijn vel en heb ik goede zin.

ONDER DE INDRUK VAN ONZE KANJERS? BEKIJK NOG MEER RESULTATEN!

Samantha

Samantha

Samantha +6 KG STERKER & FITTER Een transformatie waar je u tegen mag zeggen! In twaalf weken is het Samantha gelukt om niet alleen vetmassa kwijt te raken, maar ook nog eens 6KG spiermassa op te bouwen. Dit resulteert in een strak lichaam waar Samantha altijd van...

Lotte

Lotte

Lotte -10 KG SLANKER, FITTER & BACK ON TRACK Lotte heeft het geflikt! in 12 weken is zij 10 kg afgevallen. Doordat zij sterker is geworden en spiermassa is aangekomen heeft ze een mooie shape ontwikkeld. Dit door middel van een full body trainingsschema met...

Petchino

Petchino

Petchino -27 KG LICHTER, STERKER EN ZELFVERZEKERD Er is geen tweede persoon die Jim begeleid heeft die zo nauwkeurig zijn adviezen heeft nageleeft. Dit heeft dan ook tot een mega transformatie toegewerkt! From obese to beast -27 KG. In dit proces heeft hij zijn...